Wij zijn u graag op verschillende terreinen van dienst. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin, uw schutting, sierbestrating of het belijnen van voetbalvelden, we voeren het graag én goed voor u uit.

Kennismaking

Uw wensen zijn belangrijk. Gaat het om een overkapping, bestrating, een complete tuinrenovatie? Bij het eerste gesprek is het juist belangrijk te inventariseren wat uw wensen zijn. We stellen vragen, delen onze kennis, denken mee in uw vraagstelling en geven advies over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u van ons ook documentatie en beeldmateriaal verwachten, tijdens het eerste gesprek of later bij de offerte.

Tuinontwerp

Na de inventarisatie van uw wensen gaan we voor u aan de slag. We maken een ontwerp voor uw tuin, eerst een grove schets, later op schaal getekend. Ook een beplantingsplan hoort tot de mogelijkheden. Handig als u het hele ontwerp uit handen geeft. Het tuinontwerp bespreken we met u, is het ontwerp zoals u dit voor ogen had? Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we ook de mogelijkheden voor de te gebruiken materialen voor bijvoorbeeld de bestrating, schutting, grind en dergelijke. Bij de bespreking van het ontwerp leggen we de keuze voor de verschillende materialen uit, geven advies en gaan graag met u op pad om een en ander te bezichtigen.

Tuinaanleg

We maken een afspraak over de datum waarop we voor u aan de slag gaan. We kunnen de aanleg van uw tuin van begin tot eind voor u uitvoeren maar natuurlijk kunt u ook zelf een stuk voorwerk voor uw rekening nemen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de oude bestrating, het slopen van de schutting en dat soort zaken. In een tuin starten we normaal gesproken met het grondwerk met daarbij de aanleg van zaken als riolering, leidingwerk en stroomkabels. Daarna volgen mogelijk de bestrating, een vijver, verhoogde borders, schuttingen, pergola’s en overkapping. We eindigen met het gras en de beplanting. Met als resultaat: een tuin naar uw wens!

(Tuin)onderhoud

Het onderhoud van uw tuin verzorgen we graag voor u. Dit kan op contractbasis, bijvoorbeeld een maandelijks bezoek aan uw tuin, maar uiteraard ook incidenteel, ‘op afroep’. We onderhouden uw tuin voor u en – als u dit prettig vindt – ook samen met u. We maaien het gras, snoeien hagen en heesters, verwijderen onkruid, zorgen voor de broodnodige voeding van gazon, borders en hagen en het snoeien van houtwallen, singels en (fruit)bomen. Vooral het snoeien van fruitbomen is een specialistische klus: voor een fruitteeltspecialist (Richard) een kolfje naar zijn hand. Alle onderhoud wordt gedaan met als doel u te ontzorgen in het onderhoud van uw tuin. We verzorgen ook al jaren de belijning op de voetbalvelden van de plaatselijke voetbalclubs. Onder andere IJVV IJsselmuiden, Dos Kampen, KHC Kampen en VV Kampen maken graag gebruik van onze diensten.